Palmares Enkel

Jaar
 HE DE
 1981-82 Marc Dens Paula Laenen
 1982-83 Jef Drybooms Paula Laenen
 1983-84 Walter Cleymans Bernadette Van Rompaey
 1984-85 Benny Van Peer Christel Tiebos
 1985-86 Jules Drybooms Christel Tiebos
 1986-87 Benny Van Peer Christel Tiebos
 1987-88 Benny Van Peer Christel Tiebos
 1988-89 Ronny Hoefkens Christel Tiebos
 1989-90 Ronny Hoefkens Viv Smets
 1990-91 Ronny Hoefkens Viv Smets
 1991-92 Ronny Hoefkens Christel Tiebos
 1992-93
 B: Ronny Hoefkens
NG: Koen Drybooms
 C: Viv Smets
NG: Petra Van Dingenen
 1993-94
 B: Ronny Hoefkens
 C: Luc Anthonis
 Viv Smets
 1994-95
 B: Benny Van Peer
 C: Jurgen Van Breen
NG: Stijn Vaernewyck
 C: An Declercq
NG: Leen Bulteel
 1995-96  
 1996-97
 B: Benny Van Peer
 C: Jurgen Van Breen
NG: Dirk Engelen
 Kristine Wuyts
 1997-98
 B: Ronny Hoefkens
 C: Luc Van Thielen
NG: Bart Michielsen
 
 1998-99  
 1999-00
 B: Ronny Hoefkens
 C: Koen Hermans
 D: Danny Willems
 Leen Bulteel
 2000-01
 B: Ronny Hoefkens
 C: Dirk Gysemberg
 
 2001-02  
 2002-03  
 2003-04  
 2004-05  
 2005-06Ronny Hoefkens  Christine De Keyser
 2006-07Ronny Hoefkens 
 2008-09  
 2009-10Ronny Hoefkens 
 2010-11  
 2011-12  
 2012-13Willem Huys Selina Van Dyck
 2013-14Erton Mayor Y Nieto Selina Van Dyck
 2014-15  
 2015-16Ronny Hoefkens 
 2016-17Steff Van De Water 
   

Palmares Dubbel

 Jaar
 HD  DD  GD
 1981-82      
 1982-83      
 1983-84      
 1984-85      
 1985-86      
 1986-87      
 1987-88      
 1988-89      
 1989-90      
 1990-91      
 1991-92      
 1992-93      
 1993-94      
 1994-95      
 1995-96      
 1996-97      
 1997-98      
 1998-99      
 1999-00
 Dirk Declercq
 Jef Roeymans
 Karine Janssens
 Christel Tiebos
 Karine Janssens
 Bart Drybooms
 2000-01
 Ronny Hoefkens
 Danny Hoefkens
 
 Christel Tiebos
 Ronny Hoefkens
 2001-02      
 2002-03      
 2003-04      
 2004-05      
 2005-06
 Ronny Hoefkens
 Danny Hoefkens
 Nicky Boeckx
 Nancy V. Mensel
 Tamara De Smet
 Ronny Hoefkens
 2006-07
 Andrew Peiman
 Ludo Boeckx
 
 Nancy V. Mensel
 Andrew Peiman
 2008-09
 Marnix Vrancken
 Dirk Pauels
 
 Iris Heymans
 Ronny Hoefkens
 2009-10
 Kurt Verlooy
 Dirk Driezen
 Tamara De Smet
 Christel Cochet
 Selina Van Dyck
 Andrew Peiman
 2010-11      
 2011-12      
 2012-13
 Jef Van Ende
 Chris Claes
 An Pauwels
 Evi Simons
 Laura Hallet
 Marnix Vrancken
 2013-14
 Dirk Pauels
 Patrik Bulteel
 Selina Van Dyck
 Laura Hallet
 Ellen Van Soom
 Kurt Verlooy
 2014-15   
 2015-16
 Rik Puls
 Sam Puls
 Tamara Desmet
 Mariet Daelmans
 Tessa Van Dyck
 Ronny Hoefkens
 2016-17 Rik Puls
 Sam Puls
  Laura Hallet
 Rik Puls